Alles over Virtual reality video

Hier vindt u meer over Virtual reality en VR video’s en 360 videos

Ooit al eens tussen olifanten willen lopen of over koort dansen dat over een ravijn gespannen is. Het kan zonder risico met virtual reality video. Het enige wat u nodig heeft is een virtual reality bril zoals de:

Oculus Rift     Samsung Gear VR    Google Cardboard

Met elk van deze apparaten kunt u 360 graden videos bekijken en ervaren. Op deze website hebben wij een selectie gemaakt uit de beste en leukste vr videos.

Video’s over:

Natuur                                   Avontuur
Animatie                                Concerten
Film                                        Horror
Cultuur
                                  Vakantie bestemmingen

Bekijk de top 10 leukste en beste virtual reality videos
Virtual reality komt nu wel heel dichtbij. Met de Oculus Rift krijgt u de best video kwaliteit en ervaring. Het is alsof u in een nieuwe wereld stapt en dat zonder uw huis of zelfs stoel te verlaten. Lekker relaxed naar een bounty eiland zonder de 10 uur durende vliegreis. Heeft u een voorkeur voor de Gear VR of Cardboard, dan kunt u deze gebruiken in combinatie met uw smartphone. Uw smartphone fungeert dan als uw scherm, hiervoor is het mogelijk nodig om software te downloaden zodat u gebruik kunt maken van de functionaliteiten.

Kijk dit is Henry
De mogelijkheden zijn eindeloos en de techniek staat aan de vooravond van nog veel meer. Straks kunt u eenvoudig virtuele werelden verkennen en interacteren met wezens die u ziet. Oculus expirimenteert al met Henry een egeltje dat weet dat u hem bekijkt en daar ook zijn gedrag op aanpast.

Samen een avontuur beleven dat is waar het naartoe gaat. Een haai achterna zwemmen of op het podium staan van je favoriete artiest en ook met hem/haar interacteren. Stel je voor dat je in een film zit en opeens gaat de hoofdpersoon naar je kijken en als het ware beseffen dat je er bent. Henry the hedgehog neemt je mee in zijn wereld, samen ontdek je zijn leefomgeving en vrienden.

Waarschuwing onderstaande pagina bevat 18+ video materiaal

Virtual reality porno